Pohjois-Savon Moottorikelkkailijar ry

 

Kerhon toiminta

Kuopio on oivallinen harrastuspaikka moottorikelkkailulle ja alueellamme on paljon aktiivisia harrastajia sekä myös kilpailutoiminnasta innostuneita kuskeja . Kuopiota ympäröivä vesistö tuo kuitenkin reittien ylläpitoon omat haasteensa: tampparilla ei voi ylittää vesistöjä ja merkkaukset vaativat paljon työtä. Onneksi Kuopion kaupunki on muuttanut ja tulee muuttamaan kokoajan reittejä pois vesistöiltä.

 

Tyypillisesti kausi alkaa reitinhoitotalkoilla ja myöhemmin jääosuuksien merkkauksilla. Kauden aikana pidetään talkoita tarpeen mukaan kerhon jäsenten kanssa. Nämä talkoot ovat olleet erittäin tärkeässä osassa reittien hyvän kunnon ylläpidossa ja jatkossakin kaikki innostuneet otetaan mukaan.  Tamppari on ajanut reitistön pari kertaa talvien aikana ja toivottavasti tulevana talvena saisimme jäseniä porukkaamme lisää, mikä mahdollistaisi tampparin ajon useammin reitistöllämme.

 

Ajankohtaisista tapahtumista ja asioista tiedotetaan jäseniä netti- ja facebook-sivuilla.

 

 

 

Tällä hetkellä meillä on meneillään neuvottelut mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta saataisiin jäsenille tarjottua enemmän etuja jäsenyydestään kerhossamme.

 

Mutta nyt odotellaan kovasti talven ja lumen tuloa, jotta päästäisiin nauttimaan taas niistä upeista ajohetkistä. Pitkä ja luminen kausi tilauksessa!
 

 

Muistakaahan maksaa jäsenmaksu, jäsenenä voit vaikuttaa kerhon asioihin ja tulevaisuuteen. Jokainen maksava jäsen edistää esim. reittien kunnossapitoa. Jokainen jäsen voi itse päättää millä panoksella osallistuu, toivomme, että kerhon toiminnasta saataisiin osa kelkkailuharrastusta.

 

PSMK ry:n reitistön kunnossapidon vastuualue

 

 

Reitistö

Tietoa Pohjois-Savon kelkkareiteistä löytyy http://www.kelkkareitit.fi  tai http://infogis.infokartta.fi/infogis-psavo/ ja sieltä valitsemalla Talviretkeily ja sieltä Moottorikelkkaurat