Pohjois-Savon Moottorikelkkailijar ry

Tietoa

Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 on 40 € ja muut perheenjäsenet 10 €. Vapaaehtoinen kannatusmaksu yksityisille ja yrityksille 100€. Jäsenenä sinut on oikeutettu osallistumaan kerhon toimintaan ja olet mukana pitämässä alueemme reitistöä paremmassa kunnossa.

Tilinumero: FI52 2027 1800 0416 60

Tai lataa lasku TÄSTÄ  

Tai lataa lasku QR-koodilla   

 

Muista maksaessasi lisätä "viesti" kenttään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta tiedämme kuka on maksun suorittanut.

Jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun laittamalla viestikenttään yllä pyydetyt yhteystiedot. Laita vielä viesti kerhon s-postiin info@psmk.fi ja ilmoita maksaneesi jäsenmaksun. Yhteystiedot löytyvät ylävalikosta. Huomaathan, että kerhon puhelinnumeroon voit lähettää vain tekstiviestejä. Maksathan jäsenmaksun viimeistään 31.12.2017 mennessä. Maksettuasi jäsenmaksun, postitamme jäsenkortin postitse, jolla olet oikeutettu etuihin ja alennuksiin yhteistyökumppaneidemme liikkeissä.

 

 

 

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut PSMK:n jäsenille:

 

 

 

Performance Trainer Tero Puustinen http://www.petrolhead.fi/

Yksilöllinen treeniohjelma ja yksilöllinen ravintovalmennus yhteishintaan 290€ (norm. 308€)

- Psyykkinen valmennus -20% (norm. 99€ / krt, 395€ / 5krt, 690€ / 10krt)
- Urheiluhieronta 50€ / h (norm. 54€ / h)
Treeniohjelma auttaa kehittymään fyysisiltä ominaisuuksiltaan kelkkailun vaatimalle tasolle. Ravintovalmennus auttaa palautumaan ja kehittymään treeneistä seuraavalle tasolle. Psyykkinen valmennus auttaa pitämään sipulin kasassa kisatilanteissa ja kehittämään psyykkistä kapasiteettia, joka on merkittävä tekijä huippu-tasolla pärjäämisessä. Lisäksi on tärkeää myös muistaa lihashuolto kelkkareissujen jälkeen, mihin toimii parhaiten urheiluhieronta.
 
 
 
 
 
 

 

Olemme Suomen Moottorikelkkailijat ry:n jäsenkerho.

http://smkry.fi/etusivu/